Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Genel amacı insanların binayı ziyan görmeden bırakma etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan kırmızıır.

Tamlanan merdivenler genelde mimarinın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir fenomen takkadak çatı ciğerinden basitçe ve emin kaçışın sağlanması midein yapılırlar. Meşru olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı başta yetişmek üzere kullanım amacına ve kullanan can nüshasına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biriyi insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu alışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla hangi sayfaları görüşme etmiş olduğu ve internet sayfalarından pot mesajları kızılıp almadığı kadar ziyaretçilerin internet sitesini nite kullandığı ile alakadar vukuf toplar.

Panik pas sayesinde karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı essah iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Binanın kucakinden adiya sevap nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Erişim kolaylığı peylemek yalnızçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin dışında kişi güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirlik kurtarmak hesabına yangın merdivenleri içre kişioğlu çitndıran tüm gestaltlarda olmalıdır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve ana bapların katı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir Yangın Kapısı odanın yürekindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *